Rekomendacje zmian programów nauczania

Rekomendacje zmian programów nauczania w zawodach kształtowanych w szkołach uczestniczących w projekcie

Rekomendacje zmian programów nauczania raport zbiorczy
Pobierz Rekomendacje_raport zbiorczy.pdf 712 KB


Rekomendacje dla zawodów

1_Rekomendacje_Cukiernik
Pobierz 1_Rekomendacje_Cukiernik.pdf 304 KB
2_Rekomendacje Eelektronik
Pobierz 2_Rekomendacje Eelektronik.pdf 292 KB
3_Rekomendacje Elektryk
Pobierz 3_Rekomendacje Elektryk.pdf 298 KB
4_i_40_Rekomendacje Fryzjer i Tech.uslug.fryzjerskich
Pobierz 4_i_40_Rekomendacje Fryzjer i Tech.uslug.fryzjerskich.pdf 296 KB
5_Rekomendacja_Kucharz
Pobierz 5_Rekomendacja_Kucharz.pdf 280 KB
6_Rekomendacja_Lakiernik
Pobierz 6_Rekomendacja_Lakiernik.pdf 279 KB
7_Rekomendacja Mechanik pojazdów samochodowych
Pobierz 7_Rekomendacja Mechanik pojazdów samochodowych.pdf 284 KB
8_Rekomendacja Mechatronik
Pobierz 8_Rekomendacja Mechatronik.pdf 278 KB
9_Rekomendacja_Piekarz
Pobierz 9_Rekomendacja_Piekarz.pdf 275 KB
10_Rekomendacje_Slusarz
Pobierz 10_Rekomendacje_Slusarz.pdf 281 KB
11_Rekomendacja Stolarz
Pobierz 11_Rekomendacja Stolarz.pdf 285 KB
12_Rekomendacja Tapicer
Pobierz 12_Rekomendacja Tapicer.pdf 290 KB
13_Rekomendacja T_analityk
Pobierz 13_Rekomendacja T_analityk.pdf 295 KB
14_Rekomendacja T_architektury_krajobrazu
Pobierz 14_Rekomendacja T_architektury_krajobrazu.pdf 279 KB
15_Rekomendacja_T_Budownictwa
Pobierz 15_Rekomendacja_T_Budownictwa.pdf 304 KB
16_Rekomendacja Technik Budowy Dróg
Pobierz 16_Rekomendacja Technik Budowy Dróg.pdf 298 KB
17_Rekomendacja T_Ekonomista
Pobierz 17_Rekomendacja T_Ekonomista.pdf 282 KB
18_Rekomendacja_T_Eksploatacji portow i terminali
Pobierz 18_Rekomendacja_T_Eksploatacji portow i terminali.pdf 287 KB
19_Rekomendacje T_Elektronik
Pobierz 19_Rekomendacje T_Elektronik.pdf 307 KB
20_Rekomendacje T_Elektryk
Pobierz 20_Rekomendacje T_Elektryk.pdf 299 KB
21_Rekomendacje T_Energetyk
Pobierz 21_Rekomendacje T_Energetyk.pdf 298 KB
22_Rekomendacja_T_ Fotografii i Multimediow
Pobierz 22_Rekomendacja_T_ Fotografii i Multimediow.pdf 292 KB
23_Rekomendacja T_Geodeta
Pobierz 23_Rekomendacja T_Geodeta.pdf 288 KB
24_Rekomendacja T_Grafiki i Poligrafii
Pobierz 24_Rekomendacja T_Grafiki i Poligrafii.pdf 290 KB
25_Rekomendacja_T_Hotelarstwa
Pobierz 25_Rekomendacja_T_Hotelarstwa.pdf 294 KB
26_Rekomendacje T_Informatyk
Pobierz 26_Rekomendacje T_Informatyk.pdf 310 KB
27_Rekomendacja_T_Logistyk
Pobierz 27_Rekomendacja_T_Logistyk.pdf 279 KB
28_Rekomendacja_T_Mechanik
Pobierz 28_Rekomendacja_T_Mechanik.pdf 283 KB
29_Rekomendacja T_Mechatronik
Pobierz 29_Rekomendacja T_Mechatronik.pdf 292 KB
30_Rekomendacja_Technik obsługi turystycznej
Pobierz 30_Rekomendacja_Technik obsługi turystycznej.pdf 275 KB
31_Rekomendacja T_Optyk
Pobierz 31_Rekomendacja T_Optyk.pdf 282 KB
32_Rekomendacja_T_organizacj reklamy
Pobierz 32_Rekomendacja_T_organizacj reklamy.pdf 300 KB
33_Rekomendacje_T_pojazdow samochodowych
Pobierz 33_Rekomendacje_T_pojazdow samochodowych.pdf 285 KB
34_Rekomendacja_T procesow drukowania
Pobierz 34_Rekomendacja_T procesow drukowania.pdf 282 KB
35_Rekomendacja T_przemyslu mody
Pobierz 35_Rekomendacja T_przemyslu mody.pdf 283 KB
36_Rekomendacja_T_Rolnik
Pobierz 36_Rekomendacja_T_Rolnik.pdf 372 KB
37_Rekomendacja_T spedytor
Pobierz 37_Rekomendacja_T spedytor.pdf 298 KB
38_Rekomendacja_T_techn drewna
Pobierz 38_Rekomendacja_T_techn drewna.pdf 303 KB
39_Rekomendacje T_teleinformatyk
Pobierz 39_Rekomendacje T_teleinformatyk.pdf 291 KB
41_Rekomendacje_T_żywienia i usług gastronomicznych
Pobierz 41_Rekomendacje_T_żywienia i usług gastronomicznych.pdf 290 KB
42_Rekomendacje_Wedliniarz
Pobierz 42_Rekomendacje_Wedliniarz.pdf 292 KB
Wszelkie prawa zastrzeżone 2018 - Centrum Doradztwa Zawodowego dla Młodzieży
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Szczegółowe informacje znajdują się w POLITYCE PRYWATNOŚCI I WYKORZYSTYWANIA PLIKÓW COOKIES. OK, rozumiem