Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. OK, rozumiem

Aktualności


Wizyta w Wielkiej Brytanii – Transnational Meeting number 2 Nottingham

W dniach 1-2 lipca zaplanowane jestdrugie międzynarodowe spotkanie partnerów w ramach projektu YouNG Goes Euro, tym razem w Wielkiej Brytanii.

Poniżej zamieszczamy poglądowy program spotkania.

Day 1 – Friday 1stJuly 2016

*Meeting to be chaired by David Mitchell Executive Manager Rushcliffe Borough Council

 

Time

Subject

Lead

Duration

09:00 – 10:00

Progress Update (Draft Report Review)

All

60min

10:00 – 10:30

Dissemination (Stakeholders Engaged)

All

30min

10:30 – 10:45

Tea/Coffee Break

15min

10:45 – 11:15

Market Guide Review

D Drury

30min

11:15 – 11:45

International Curriculum Review

G Wood

30min

11:45 – 13:00

Examples of Teaching & Learning Materials

All

75min

13:00 – 14:15

Lunch andCivic Reception with the Mayor of Rushcliffe

*Relocate to Nottinghamshire County Cricket Club Radcliffe Road Meeting Room

15:00 – 17:00

Preparation for Saturday Market

D Hayden

120min

17:15 – 18:30

Working Dinner / Networking – Hosted by Allen Graham – Chief Executive – Rushcliffe Borough Council

18:30 – 20:30

Twenty20 Cricket Match Nott’s Outlaws Vs Durham Jets

 


 

Day 2 – Saturday 2stJuly 2016

Session to be led by Derek Hayden Rushcliffe Borough Council

 

Time

Subject

Lead

Duration

08:30 – 12:30

Market Running:

All

240min

 

§ Stall/Place to interview people on reasons for coming/use/feedback

§ Judging of Best Stall

§ Spend time with each stallholder / performer to ask questions

 

 

12:30 – 13:30

Lunch Break

60min

13:30-16:00

Market Running:

All

240min

 

§ Judging of Best Stall

§ Shadowing YouNG job roles

§ Assessment for what will work in their own country

 

 

*Relocate to Escabeche, 27 Bridgford Road, Nottingham NG2 6AU

16:00 – 16:30

Evaluation of what learned and can be applied in own work

All

30min

16:30 – 17:30

Future Planning Meeting

All

60min

 

Po powrocie zdamy dokładną relację z wyjazdu i podzielimy się naszymi wrażeniami.

W trakcie tego wyjazdu będziemy mieli okazję uczestniczyć i obserwować trwający tamYouNG Marketco pozwoli nam jeszcze lepiej zebrać wszystkie niezbędne informacje aby w maju 2018 roku zorganizować nasz Poznański YouNG Market.

 


Wszelkie prawa zastrzeżone 2018 - Centrum Doradztwa Zawodowego dla Młodzieży